Välkommen till Gemini Connected

Här hittar du all information du behöver för att börja använda Connected lösningen fullt ut.

Hero image

Här hittar du all information du behöver för att börja använda Connected lösningen fullt ut.

En ny brukerkatalog er bare nødvendig dersom dere ikke har Microsoft 365, eller andre systemer som allerede benytter Microsofts brukerkatalog i skyen (Microsoft Entra ID). I så fall kan dere enkelt opprette en ny brukerkatalog i skye

Her kan du opprette ny brukerkatalog

Her kan du lese mer om hva Microsoft Entra ID er

För att Gemini Connected ska känna igen användarna i din organisation måste en användakatalog vara ansluten till lösningen. Detta görs bara en gång, av vem som helst i din organisation (i vissa fall kan det finnas begränsningar som anges av IT på ditt företag).

När det gäller rättigheter är endast läsåtkomst till grundläggande information för den inloggade användaren ett absolut krav. Om du vill kunna välja användare direkt från användarkatalogen i Microsoft Entra ID behöver den ansluten utökade rättigheter, men det är valfritt.

Aktivera Gemini Connected

Appen Gemini Quantities och Gemini Events kan laddas ner från App Store, Google Play eller Windows Store.

Android:

Last ned Gemini Events
Last ned Gemini Quantities

iOS:

Last ned Gemini Events
Last ned Gemini Quantities

Windows:

Last ned Gemini Events
Last ned Gemini Quantities

Kontakt Support - Construction

Sverige

Telefon: (+46) 36 34 49 20 E-post: support@volue.com

Kurser, webinar & event

Ta del av våra kommande evenemang, webinars och utbildningar

Våra lokala säljare hjälper dig hitta rätt mjukvarolösning

Här finner du våra lokala säljar som utifrån dina unika behov kan hjälper dig hitta en passande mjukvarolösningar som underlättar din vardag inom anläggningsbranchen