Webinar: Gemini ProAdm - Nyheter og fremtidige planer

Banner Webinar: Gemini ProAdm

When

Starts 6 September

At 10.00 (CET)

Ends 6 September

At 11.00 (CET)

Language

Norsk

Price

Gratis

Optimaliser prosjektstyringen med Gemini ProAdm: Nyheter og fremtidige planer

Ønsker du bedre oversikt og kontroll over prosjektkostnadene dine? Finn ut hvordan Gemini ProAdm kan hjelpe deg med å øke effektiviteten og nøyaktigheten i dine prosjekter, med de nyeste oppdateringene og fremtidige planer.

Kalkyle- og prosjektoppfølgingsverktøyet Gemini ProAdm støtter deg hele veien fra anbudsfasen til sluttfakturaen. Verktøyet gjør det enklere å ha kontroll på kostnader, inntekter og fremdrift i prosjektet ditt. Digitalisering av dataflyt sikrer god kvalitet på underlaget til målebrev og deretter korrekt fakturering i Gemini ProAdm.

Bli med på vårt spennende webinar hvor produkteier Alan Moemeni og supportkonsulent Magnus Sheehan tar deg gjennom de nyeste funksjonene og kommende planer for vår løsning for kalkyle og prosjektoppfølging, Gemini ProAdm. Lær hvordan du kan få mest mulig ut av å bruke Gemini ProAdm i dine prosjekter, og få verdifulle tips og innsikt fra våre eksperter. Ikke gå glipp av muligheten til å forbedre dine kalkyler og få et forsprang i dine prosjekter!

Velkommen!


Påmelding finner du her!