Velkommen til Gemini Connected

Her finner du all informasjonen du trenger for å komme i gang med å bruke løsningen.

Hero image

Her finner du all informasjonen du trenger for å komme i gang med å bruke løsningen.

En ny brukerkatalog er bare nødvendig dersom dere ikke har Microsoft 365, eller andre systemer som allerede benytter Microsofts brukerkatalog i skyen (Microsoft Entra ID). I så fall kan dere enkelt opprette en ny brukerkatalog i skye

Her kan du opprette ny brukerkatalog

Her kan du lese mer om hva Microsoft Entra ID er

For at Gemini Connected skal kjenne brukerne i din organisasjon, må brukerkatalogen kobles til løsningen. Dette gjøres bare èn gang, av hvem som helst i din organisasjon (i noen tilfeller kan det være begrensninger satt av IT hos din bedrift).

Når det gjelder rettigheter, er det kun lesetilgang til basisinformasjon for den innloggede brukeren som er et absolutt krav. Hvis man ønsker å kunne velge brukere direkte fra brukerkatalogen i Microsoft Entra ID, så trenger Connected utvidede rettigheter, men dette er valgfritt.

Aktiver Gemini Connected

Appene Gemini Quantities og Gemini Events kan lastes ned fra App Store, Google Play eller Windows Store.

Android:

Last ned Gemini Events
Last ned Gemini Quantities

iOS:

Last ned Gemini Events
Last ned Gemini Quantities

Windows:

Last ned Gemini Events
Last ned Gemini Quantities

Kontakt Support - Construction

Norge

Phone: (+47) 73 80 45 11 E-mail: support@volue.com

Kurs og webinar

Sjekk ut våre kommende webinar, kurs og konferanser.

Construction salgsteam

Ta kontakt med våre salgsrepresentanter