Power Grid Days 2023

Power Grid Days 2023

Velkommen til Power Grid dagene 2023!

Vi har i år igjen gleden av å invitere til Power Grid dagene. Konferansen avholdes 24.-25. oktober på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Power Grid dagene er arenaen for å dele, lære og skape fremtiden innen digitale verktøy i nettbransjen. Under Power Grid dagene vil du få innblikk i andre nettselskaps erfaringer og hvordan de løser dagens arbeidsoppgaver med digitale verktøy. I tillegg vil vi i Volue benytte anledningen til å dele gode erfaringer gjennom prosjekter og løsninger vi har ute hos våre kunder. Vi ønsker å vise frem løsninger, nytteverdier, muligheter og veien videre for produkt, plattform og teknologi. Vi vil fokusere på hvordan vi videre kan være en ledende leverandør gjennom tett samarbeid med dere som kunde for å sørge for økt verdiskaping og støtte fra A-Å.

Det jobbes nå med klargjøring av agenda og foredragsholdere. Har du en historie du vil dele? Eller har du et tema du gjerne skulle sett på agendaen? Vi tar gjerne imot forslag til både innlegg og foredragsholder. Frist for dette er 1. mai. Agenda vil etterhvert bli publisert her.

Påmeldingsfristen er 23. august. Melder du deg på før 1. juli, får du rabatt på NOK 1.000 på deltakeravgiften.

Bli med på to innholdsrike dager fylt med fag, diskusjon og en unik arena for å møte både gamle og nye bransjekollegaer!

Share